BUS

Tips på en väldigt bra brun utan sol.
Det räcker att smörja ca 1-2 gr i veckan, och då tvättar jag mitt ansikte med tvål noga morgon och kväll. Man får en jätte fin gyllenbrun färg som ser naturlig ut. Den är lätt att smörja ut och blir inte fläckig. Allt man kan tänka sig för ca 350kr, värd varje krona!

Nu ska jag säga godnatt och släcka lampan :) Jobb hela helgen och sedan kommer min efterlängtade semester!
Puss





Femti

Det har varit en lång dag idag med storhandling, shopping och träning. Ligger i min säng nu och myser med lite te och fifty shades darker ;) Riktigt bra bok serie!




semester

Har varit hemma från jobbet idag, och ska vara hemma imorgon också. Kände mig inte alls bra.
Jag har dock börjat få ont i magen nu under kvällen, där precis under bröstet. Magkatarr kanske, stress?
Ja ja, ska försöka tvätta imorgon i alla fall och sen kanske jag får sällskap av Sara på kvällen.
 
Ska ha semester snart, och vill VERKLIGEN åka iväg någonstans då. Vart som helst, bara bort till värmen och solen. Kanske thai igen. Finns rätt billiga resor dit nu. Vi får se :)
 
 
Jag vill vara brun och fräsch igen, känner mig som ett vitt monster just nu. Inte alls sådär snyggt blek:/
 

mums

Jag har haft en riktig bakis humor hela morgonen/dagen. Vi har skrattat åt allt från att dessi ramlade och demolerade hela min hall inatt och att jag sparade en pizza i kylen tills idag. Så stolt över mig själv ibland!
Nu ska jag ner till centrum och unna mig något gott :)
 
 

Just idag är jag stark

Ååh hade en jätte mysig kväll igår. Vi drack liiite för många drinkar dock.
Det blev drinks och shotts tills klockan blev alldeles för mycket som vanligt.
Sedan sprang vi runt på massa ställen i stan, minns inte allt dock ;)
Jag hade en riktigt bra kväll iallafall med fina vänner!

Vaknade för en stund sedan och hittade en hel pizza i min kyl haha wtf. Trevligt att jag tänkte på idag redan igår haha..





Lördag

Kom precis hem från dagens träning. körde armar/axlar/bröst idag, så de sved lite när jag skulle bära hem matkassarna från affären nyss. Eller mat och mat ;) ikväll tänkte jag och några tjejer gå ut och dansa lite. Har inte varit ute på 6 hela veckor nu vilket känns stort. Tänkte blanda massa goda drinkar med likör 43, tex rosa pantern, och sen en jätte god kaffe drink med mjölk i också. Kan kanske visa bilder sen.
Nu ska jag äta och vila lite innan folket kommer ikväll. 
 
 
 
 

PH

Jobbade sent igår, sen åkte jag hem till Mika och kollade på paradise. Alltså vilka nötter de hittat. Jag undrar om det är meningen eller om de inte får med vettigare människor. Tycker riktigt synd om vissa föräldrar haha. Ska kolla igen ikväll kl 22, bra tv lär det bli i alla fall! ;)

My god

Jag håller fortfarande på att träna för fulla muggar! Inte gått ut på snart 6 v heller, känns riktigt stort;) äta träna jobba sova typ. (Är förvånad över mig själv) Jag och Robin har mätt mina lår, där runt den fetaste kycklinglårs biten samt rumpa och midja för att se om det sker några större eller mindre förändringar. Vissa delar av kroppen vill jag ska bli smalare "fastate" och vissa lite större alltså mer muskulösa. Men vi får väl se, ska mäta igen den 14 dec, för då har de gått en månad sedan sist vi mätte. 
Försöker även äta nyttigare mat nu också. Jag går inte på någon diet eller så men försöker att skippa skräpmat och allmänt fet mat på vardagarna i alla fall. Har haft riktigt dåliga matvanor innan så det var väl på tiden. Blir lätt så när man bor själv och får laga sin egen mat jämt.
Har fyllt kylen med massa frukt och bär som man kan göra mycket gott med:)

Det ända negativa med att jag börjat träna ordentligt är att min hud i ansiktet har tackat för sig... Får ständigt små finnar i pannan och runt hakan, spelar ingen roll hur mycket/ofta jag rengör mitt ansikte. Har testat produkter från exuviance till nivea men inget biter. Det är bara att gilla läget och hoppas på att det blir bättre snart. Vill verkligen inte sola solarium i vinter (har lovat mig själv att inte göra) faaaast jag vet att det skulle bli så mycket bättre då.

God natt, ska bli bättre på att uppdatera nu <3



Vackert

Gick upp tidigt imorse och begav mig till gymmet och functional toning passet ;) 
Efter det åkte vi hem till Sara för lunch och sedan en dag på stan. 
Fick med mig lite nya foundations jag ska testa och en ny halsduk från Zara. Perfekt beige färg för mitt nya hår och min svarta goose. 

Imorgon blir det tyvärr ingen träning eftersom jag kommer att jobba nästintill hela dagen. Men på lör och sön då jäklar!
Tänker inte visa några standard bilder på mig i ett par tighta träningsbyxor och spänna in magen, utan faktiskt visa bilder om/sen när det börjat bli bra resultat på riktigt. Just nu kämpar jag bara på och hoppas på att den stora belöningen ska komma snart. 
Ska försöka hitta andra roliga bilder att visa istället:) 
Tänkte ta en bra bild imorgon på min nya hårfärg och kanske på lite nytt smink. 
Kan visa en förbannat god bild från igår när jag inte kunde hålla mig och bakade:



Söndag

Har ätit en bamse frukost för ett tag sedan, ska snart inta löpbandet på gymmet och sedan laga en god middag. Tänkte prova hemmagjod pizza från typ santa maria med de där såserna som går på reklamen. Vi får se hur det blir.




Blond vs brunett



Känslor

Sköna lördag! Sova ut, mys morgon i sängen med min nya serie (suits), träffa Sara och Mika, hår-makeover, så mycket bättre med ken ring och pizza :D tjoooooockktt najs


En bild med mitt blonda hår imorse, känns jätte konstigt att vara mörkhårig igen:X



Hår fix

Är på Salongen med Mika och Sara och fixar mitt hår lite mörkare och höstigare! Vi får se hur resultatet blir, är lite nervös faktiskt:)



RSS 2.0