Känslan

Ligger i sängen nu rätt så död efter dessa krävande dagar! Skulle verkligen behöva en god natts sömn men klockan står på 05:40 så det är bara att gilla läget:) har nästan fått i ordning allt i lägenheten nu, är så tacksam över hjälpen med detta från min fina Sara<3
Imorgon står det grillmys på min balkong på schemat, vi får väl se hur det slutar!
Natti natti

God morgon

Sitter och myser med frukost på balkongen för första gången ;)

Tummen upp

Känner mig helt avstängd från omvärlden. Har ingen koll på klockan eller om jag ätit något under en hel dag. Det är antingen att skruva ihop möbler, eller att shoppa på ngt möbelvaruhus. Både jag och Sara sliter som djur för att detta ska bli klart innan i helgen. Idag har vi köpt blommor, ute möbler och massor med små prylar till garderoben och sängen... Sitter i bilen nu på väg hemåt. Får se hur mycket vi hinner göra idag, ska visa bilder sen på allt när det är klart:)

Jun. 27, 2013

Har kämpat i tre dagar med min underbara vän Sara som hjälpt mig med allt från att konka upp soffa/säng i lägenheten och fixat i skåpen. Har hunnit varit på ikea och bland annat chilli ett antal gånger nu och handlat.
Vi har ett schema på vad vi ska göra imorgon också som tex mäta och sätta upp gardiner.

Det blir en förhoppningsvis sista visit på ikea imorgon också för att köpa ute möbler dvs en soffgrupp till min stora fina balkong! Ska ta bilder på allt imorgon :)
Det enda som är riktigt klart är badrummet.

Är slut som artist nu, nattti

:D

Dagen med stort D har kommit!

Ikea

En bakis dag som denna valde jag och vännen att åka till ikea och shoppa lite till min lägenhet som jag får imorgon!!!
Inte det bästa valet dock..
Men fick med mig en säng och en soffa så det var bra :) de stora är köpt, nu är det de roligare kvar.

Har varit med min boy och köpt lite gott till filmen vi tänkte se på ikväll. Den heter gangster squad, se värd har jag hört.

<3

Bullbak

Har hängt med soulie hela dagen idag. Vi har bland annat bakat världens godaste bullar!

Nu sitter vi på tunnelbanan på g ut :)

Midsommar

Vilken mysig midsommarafton vi haft:)
Upp tidigt på morgonen och palla blommor med Saris, sedan åt vi sill lunch i Saras trädgård och fixade kransarna. På eftermiddagen åkte vi ut till ingarö till ett skönt gäng och hängde! Där åkte vi vattenskoter och grillade. Han som bodde där hade ett fantastiskt hus och tomt med pool precis vid vattnet. Bättre läge får man leta efter;)
Kom precis hem till min säng nu, tänkte ladda upp lite fina bilder i morgon från idag :)

glad midsommar på er alla!

Jakt

Ute å pallar blommor lite överallt med Sara just nu! Det ska bli de två finaste kransarna i stan:)

Rednesss

Fastnade tyvärr inte på någon bild ikväll eftersom jag efter en vecka bränt mig mer än någonsin haha hur är det möjligt! Måste varit från när jag låg och guppade på en luftmadrass på havet i typ 1 timme under de starkaste timmarna oouupps

Last night

Ny duschad och klar för en sista runda på stan innan den sista middagen ikväll! Det ska bli skönt att komma hem till vänner och så, och speciellt till midsommar, men kommer sakna detta paradis såklart! Hade jag inte haft massa roligheter framför mig som tex lägenheten så hade det varit värre :)

Dag 6

God morgon mina sköna. Idag är sista dagen på stranden! Jag var uppe före tuppen idag för att njuta så mycket som möjligt av dagen :) inte många käftar här nu! Ska lägga mig med min bok i silence och njuta lite nu innan skrik och panik kommer !Hörs sen <3

Asiatiskt

Mammut och bror

Ni**as in Turkey

Värmeslaaaag

35 grader i skuggan idag. Trodde jag skulle svimma. Det här med att man inte ska klaga när det är varmt tog jag tillbaks idag. Sitter på ballen nu å tittar på när bamse går parad runt poolen å alla små söta barn springer efter, helt lyckliga! Om man var så lättroad..

Turkisk afton

Ikväll var det turkisk afton på hotellet! Dvs att det åts mycket kebab och massa andra nyttigheter ;) brännan börjar ta sig. Snart får jag ligga i skuggan, tycket inte det är snyggt att vara för brun som man alltid ville när man var yngre :)

Old

Vilken gammal bild jag hitta!

Dinner time

Welcome to

Jun. 16, 2013

Köpte ett naglack igår för hela 5 svenska riksdaler. Fint var det också! Ska på jakt efter fler ikväll. Sitter på balkongen just nu med en kopp kaffe och njuter av utsikten.

31 grader i skuggan

Idag liggs det i solen igen. Går ju inte att mesa sig fram liksom. Tänkte gå och spela lite mini golf efter detta, NU massor med frukt! :)

(Saknar dig också sistah <3<3,
Vi har mycket framför oss när jag kommer hem, jag hoppas du vattnar våra blommor och sköter våra planer där hemma)

Uppdatering i skuggan

Dag 2

= kräfta. Smort in hela kroppen med spf 15 idag, ska nog ligga under parasollet idag ;)

Alanya

Ska ut och shoppa lite nu, undrar vad turrarna har att bjuda på ;)

Beautiful day

Mot stranden i morse på en gång efter frukost buffén :) svider sådär skönt nu efter 5 h i solen.. Sitter under parasollet nu och myser. Det är strålande sol och 30 grader på stranden, molnen håller sig över bergen där dom hör hemma!

Pascha bay

Sitter och myser på balkongen nu! Helt full i magen efter kvällens buffé. Hotellet och området är jätte mysigt, perfekt för en rehab resa som denna. Finns dock mycket kul att göra här som tennis, mini golf, biljard, pil, pingis, beach volley, och någon curling lek typ haha det blir jag och alla barn.
Är sjukt trött efter denna långa dag, ska sussa snart, vi hörs imorgon pussss på er i regnet där hemma! ;)

Arlanda

Nu är det nära! Är snart på Arlanda, älskar den miljön. Då vet man att hela resan är framför en :)

tummen upp

Idag på dagen så var jag på min brors skolavslutning. Han slutade 9an så då var ju stora syster tvungen att gå dit så klart :) Kan inte fatta att han blivit så stor redan!
 
Efter det åkte jag in till stan och mötte upp Sara. Lämnade in mina skor för reparation efter helgens bravader och käkade god-lunch på Woken. Vi satte oss och myste lite i kungsan på kontsgräset där, helt okej sol ställe i stan.
 
 
 
 

Jun. 12, 2013

I natt åker jag till Turkiet, och det ska bli så jäkla skönt! Att bara ligga på stranden hela dagarna och inte behöva passa några tider är guld. Men jag kommer sakna mina kära här hemma även fast jag bara är borta 1v , sån är jag!

Har haft på mig bikini mycket på senaste tiden eftersom vädret tillåtit, och jag har nu fått för mig att jag måste ändra mina matvanor helt och gå ner kanske 1-2 kilo, inte mycket alltså men lite så att det syns. Ska börja löpa mer på gymmet också (lättare sagt än gjort) men att ändra på kosten lite borde inte vara så svårt! De där nutrilett shakes (choklad) är sjukt goda, skulle kunna dricka för smakens skull, och frukt hur gott är inte det egentligen? Jag blir så uppsvälld av kolhydrater, kanske räcker att bara dra ner på det och träna. Men pasta är ju så gooottt <3

Delicard

Fick en liten gåva från jobbet idag såhär inför sommaren med lite olika saker att beställa hem:) dreglar över laxen och burgarna man kunde beställa, men det fanns också ett nytt set med knivar vilket skulle vara mer behövligt för mig efter som jag flyttar snart! Men inte alls lika kul...

<3

Oklart

Ladies night

Några bilder som Sara tog igår:)
Kul kväll! Har lite smått ont i fötterna idag.

;S

Jag och Sara hittade på nya hyss igår!
Först låg vi och solade i hennes trädgård tills mitt bröst kokade, sen bestämde vi oss för att åka inlines från ingenstans, ja jäklar vad vi (sara) åkte haha. Hon drog ner för en lång backe i 180, kom på att det gick för fort för att bromsa, valde mellan stenmuren och en gräsplätt i slutet av backen. Det blev ju så klart gräsplätten som fick fina ärr efter Sara krasch landat där :)
Jag missade så klart allt det roliga, kom lite efter så fick bara se en blodig och uppriven människa..

Amazing

Landet var super härligt! Badade 2 gånger, solade, vann på kubb och åt massa gott :) vill tillbaka någon gång snart igen. Men på torsdag blir det Turkiet!

Mot landet :D

Lite bilder från gårdagen

In love

Ingen rolig blogg-dag eftersom jag bara solat och jobbat:) Men på fredag ska jag och Robin till landet och mysa hela dagen! Vi tänkte hinna med att bada sola spela golf och laga god mat ;) Ska försöka ta lite roliga bilder då.
Lördagen tänkte jag ägna åt min vän Sara bland annat. Vi tänkte hitta på lite roligheter, återkommer om det då! Nu måste jag sova, klockan står på 05:40 :O.

Rajrajraj

Idag har jag och Sara gjort en typisk "oss" grej, vi har FISKAT i regnet verkligen haha.
Efter det åkte vi hem till mig och drack en kopp varm choklad :)
Har precis färgat ögonbrynen som var mycket behövligt.

Efter regn kommer solsken

Efter dagens jobb kom det massa sol:D
I morgon ska det bli 24 grader och strålande sol. Det tackar vi för!
Tänkte åka till någon sjö och pressa då, så det finns vatten om man mot förmodan skulle bada burrrrburrr..
Det är ju så stört varmt på balkongen mitt på dan, meeeeen jag ska inte klaga;)

Sushi

Hade mys kväll med massa god hemmagjord sushi igår! Det blev strålande. Sara gjorde någon chiliröra i rullarna som var magisk. Spyr dock på sushi idag men har 3 hela "korvar" kvar i kylen att skära upp, det får bli imorgon :D

https://cdn3.cdnme.se/3955719/7-3/pic_51ab133cddf2b33a58702349.jpg" class="image">

Uppe före tuppen

Sitter på tåget på väg till jobbet nu, men är inte ledsen för det! Solen skiner och ska möta sistah i stan sedan och hitta ett par nya höga skor till mig, inga jag har funkar längre dom dödar mig.

RSS 2.0