Mys

Kvälls fett och thai byxorna efter en jobb-dag som denna, check;)

Hår

Sara klippte mig sist vi sågs, och jag har använt min moroccan oil flitigt och det känns verkligen som håret repat sig lite!
Rekommenderar verkligen den oljan.

Rip gossip

Nu är det roliga slut, vill ha mer :-/

Grammis 13'

Vaknade precis och trodde helt seriöst att klockan var 8, men så är inte fallet.. Jobbade på grammisen igår hela dagen, var helt slut när jag kom hem! Det var faktiskt jätte roligt att sminka dansare + en massa kändisar och känna på det lite. De flesta var väldigt vänliga och lättsamma, men sen fanns det extremfallen också vill jag lova haha inga namn nämnda!
Jag och Robin åkte till ett thai ställe i högdalen strax söder om stockholm och köpte mat igår efter grammisen, de har den bästa thai-maten i Stockholm so far!
Idag är jag ledig från jobbet och ska bara njuta och ta det lugnt! Det är så tråkigt att jag inte har någon bra kamera som man kan fota närbild med tex ögonmakeup eller liknande så att jag kunde visa er varje dag, det får jag fixa!

Ha en trevlig dag :)

"Nattuggla"

Kan inte släppa taget, verkligen!! Besatt? Svar ja

Moroccanoil

Mirakelkrämen för håret utan tvekan!

Sthlm

Träffade min kära vän Bettina idag på en shoppingrunda och fika! Hade saknat henne när hon var bortrest märkte jag <3 fick bland annat med mig detta smycke hem!

Fettis

Hmmm.. Tror att jag kanske ska starta en mat-blogg istället ! För mycket bär i frysen plus en jäkla massa fritid så blev det såhär... Och jag som skulle bli nyttig.

3 rätters

Har haft en riktigt bra söndag idag som avslutades med 3 rätters middag och en bra film samt massa gos :)

Söndag

Vaknade av att R dukat fram frukost i vardagsrummet, och att solen skiner in i ögonen! Älskar detta väder, tänkte klä på mig lager med kläder och ta en promenad snart och sedan avsluta med att sola lite på balkongen :) var på ikea igår och köpte lite fina saker till hemmet, alltid lika kul att gå runt där!

RSS 2.0