Mocha

Vilken smaksensation! 50/50 kaffe/choklad :) Ska testa att göra egen och koka chokladen på kakao och inte oboy, samt använda rent kaffe. 



Tränings freak

Körde ett hårt functional toning pass igår. Så jäkla skönt för kroppen efteråt när det svider sådär skönt och man vet att det tagit bra. Tänkte mixa det passet med core, yoga och sedan köra själv. Ska ut på en lång pw nu innan jobbet, vi hörs sen! <3

3 rätters



Dagens

Testade lite olika färger och former på ögonskugga idag. Vinnare blev den blå och den höstigt rödbruna färgen som framhävde mina ögon bäst. Som vanligt dåliga bilder. 



Makeup tips!

Anti shine stick från maybelline.
Jätte lätt att applicera i ansiktet. Kladda ut lite slarvigt bara sen smeta runt det jämt med en foundation borste. Lättare med en större spretigare borste, finns att köpa på makeupstore och mac vad jag vet:) Något billigare på MUS. 
Sticket ger ett halv-täckande resultat samt lite matt. Använder det oftast till vardags för att det går snabbt och blir naturligt snyggt.



Jobba träna sova

Ligger i sängen igen efter en lång dag med jobb och träning. Vi gick på ett yoga75 pass idag, vilket känns i kroppen nu i efterhand, så skönt! Väl där inne sved det i träningsvärken men det var de värt! Imorgon blir det som sagt egen träning då bla mage står på schemat.  

Godnatt sötisar





Sängen min bästa vän

Jag bara vägrar. Det gör fortfarande ont överallt. Älskar att ligga och dra mig i sängen. Särskillt när det är höst och murrigt ute. 



Brunch

Gjorde min egen lilla brunch idag med pannkakor-banan-vaniljglass mumma!


Samer K.

Jag har hittat en ny idol inom makeup.
Inte mindre än Samer Khouzami från Libanon. Kungen inom contouring skulle jag säga, en riktig konstnär!
Så tråkigt att han inte finns i Sverige :/



Functional Toning

Min kropp är helt förstörd efter styrke passet igår på gymmet. Tog med mig Sara som fick välja ett pass, tack Sara.
Klockan har ringt för länge sedan, men har inte lyckats ta mig upp ännu. Vet inte vilken kroppsdel som svider mest. Kan vara rumpan eller axlarna.
Nu blir det vila i två dagar, och sedan sätter vi igång med ett yoga pass på torsdag och egen träning på fred :)
Satsar på att komma igång med träningen igen nu på riktigt. Vill ha najs kropp till vinterresan!

En liten bild från igår



Lördag

Hängde på stan idag med Bettina:) 
Vi shoppade massa smink och kläder samt lunchade på mitt favvis ställe.
Riktigt mysig dag!




Det finaste med hösten

Älskar höstens alla färger och framför allt shooooppingen! Im in love. Köpa nya stövlar/boots, halsdukar, jackor mössor, mysiga filtar och bara gosa in sig! 
Måste säga att hösten är ganska romantisk ändå. 
Beställde ett par skor från nätet idag som jag testat i butik men inte hittat rätt storlek. Hoppas att dom passar, de borde komma nångon gång i mitten på nästa vecka :)



Pearl blond

Färgade mitt hår idag med loreals 10,21 "very light pearl blond" för att få lite kallare nyanser i mitt hår. Hade inte tid eller lust att vänta tills Mika hade någon tid. Måste säga att färgen blev väldigt bra ändå :) Tänkte fortsätta köra på den när de tvättats ur lite.



Nattas hantverkarskola

Uppe med tuppen en ledig dag som denna :) Jobbade hemma igår med min vägg i 5 timmar tills jag ledsnade totalt. Fyfan för att vara hantverkare.
I alla fall så ska jag göra lite snabb fix med den och äta frulle nu innan mamma kommer och hämtar mig. Vi ska ut på äventyr idag och handla lite grejer.
Sen ska jag träna och kanske träffa en vän :) 


Älskar att se ett avsnitt av mina älsklingar medans jag äter frukost på morgonen. Ligger redan på S04 igen ;)

Ger upp

Började använda en ny ansiktskräm från vichy idag. Känner mig renare efter bara 2 tvättar. Fortsätter dock med min exuviance serie bara det att jag byter ut krämen. 
Min hud reagerade starkt på de syrorna som finns i exuviance krämen. Jag fick finnar (blemmor) i hela t-zonen. Fortsatte som det stod på deras hemsida att man skulle göra. Till en början kunde huden reagera negativt men sedan så skulle det bli super bra. Jag har hållt på i 3 v nu utan något bra resultat överhuvudtaget. Har läst på andras bloggar och olika forum att det kan ta 1-2 månader innan förbättring. Men vad fan ska man gå runt och se ut som ett jäkla anus i ansiktet tills dess då eller? Nej jag ger tyvärr upp.. Eller lite iallafall eftersom jag inte byter ut allt. 



Glass i stora lass

Hemmagjord cookie dough ;D
Sjukt gott! Hade kak-smeten typ 5 min i ugnen bara.



Hår

Perfekt längd på mitt hår nu, ingen i världen kommer få röra det!



Somliga jobbar hårt

Detta är min jobbhelg, dvs inte så mycket kul att blogga om! 
Fick en väska och en body splash från victorias secret idag av min älskade kollega som precis kommit hem från NY:) Det gjorde min dag!

Ikväll blir det kanske bio och restaurang mys med en god vän, vi hörs sen:)

Kom och smaka på min hallongrotta

Var ute på en pw idag efter jobbet. Har hittat den bästa rundan för det nu precis vid vattnet runt i en fint villa område. Rundan tar ca 1h och 10 min att gå, kan tänka mig runt 30-40 om jag joggar, bra tidsmässigt. 
Som vanligt när jag varit duktig och tränat så ska jag gå diiiirekt till affären och köpa lite fett med fett. Bara för att? 
Eller jag vet inte? Typ att det är okej då? Hej + - 0 ;(
Alltid. 
Idag bakade jag i alla fall hallongrottor, hur gott? <3




Saffrans lax

Brukar laga världens godaste lax ibland som också är barnsligt enkel. Vem som helst kan göra det, och de tar bara ca 15 min i ugnen :)
Allt man behöver är:
1 bit lax
1 burk creme fraiche (saffran&tomat)
1 tomat
Och lite purjolök (valfritt)
Samt lite mat grädde att späda ut creme fraichen med i ugnen så att man får mer sås ;)
Äckligt gott! 
Brukar äta detta med ris, tycker det blir kladdigast och godast då.




RSS 2.0