31.10.12

Förmiddagen i bilder

Dagens work

29.10.12

Hej !

Sitter på tåget på väg till jobbet nu. Det har varit en stressig dag idag. På skolan övade vi på att måla konturer och korrigera, anpassa makeup efter ansiktsform/ konturer. Slänger in en skit snygg bild på tjejen jag sminkade bara för att:) Ni lär väl inte fatta varför det ser ut som ett enda klet men men!

Miss you

Och allt internt runt denna bild :D

Bakis seg

Var ute igår som sagt och har varit igång hela förmiddagen från kl 9 imorse med att bland annat storhandla, hälsa på mamma och mina små bebisar där och en sväng förbi pojkvännens föräldrar också:) Man kan säga att jag är helt färdig nu, ingen energi alls! Ska tvätta lite smink-borstar snart och förbereda saker inför imorgon sedan ska jag BARA ligga i soffan med en skål chips&dipp och gotta mig! Solsidan kommer på tv ikväll också hurra :D

Ska laga lite mat straxt, får se vad kocken bjuder på idag! Lite sugen på kyckling file och potatisgratäng, möjligtvis rödvinsås eller bea till ååå! Allt låter bra när man är bakis-hungrig.

On our way

Jätte läskig bild på mig haha

Lördag = snabbmat

Love this

WE GONNA RUN THIS TOWN

Ikväll blir det utgång som sagt, så just nu håller jag på att fixa lite saker. Det innebär att jag går igenom hela min garderob och bestämmer vad jag ska ha på mig, för jag hinner oftast inte med det sen för det brukar alltid bli så stressigt hehe. Orkar inte stå där 5 min innan vi ska gå och inte veta vad jag ska ha på mig, stooort problem! Min vän Sara kommer hit snart, och vi ska föra lite tillsammans :) Det blir trevligt! Har kastat ut pojkvännen ur lägenheten så det blir girls night! Senare ikväll ska vi möta upp ett gäng tjejer och dansa loss lite ;)

God morgon!

Vaknade för en stund sedan. Tänkte bege mig till nacka F och köpa lite saker. Det vankas utgång ikväll också!
Men nu ska jag njuta av en kaffe från min älskade maskin :)

IMC

På väg hem från IMC kontoret nu. Magen har kurrat hela förmiddagen, hade en jobbig utsikt från fönstret haha..
Idag hette min modell Johanna. Vi jobbade med en annan bas idag som kallas Fluid baser. De är vatten baserade och sitter inte sådär jätte bra tycker jag! Perfekt för plåtningar eller till vardags för den är väldigt lätt.

Nu är det helg, och jag är ledig ! :D

Nöjd

Fix

Håller på att färga mitt hår! Det har blivit lite "dassigt" på senaste och man ser verkligen i studion på dagarna med allt ljus vilken färg man har exakt, kan vara svårt att se ibland i olika ljus. Vi får se hur det blir sedan då :D

White

Ska prova dessa nu i en vecka och se om det blir något resultat! Har provat andra varianter men tycker inte att de hjälper alls..

Todays

Dagens utmaning var studio foundations. Riktigt bra att jobba med, perfekt för utgång eller under andra omständigheter då man kan bli varm och svettas! Sminket sitter som berg och ser ändå inte för mycket ut, perfekt!
Jag blandade två färger och fick en bra färg. Man strävar alltid efter att ha exakt samma färg som ens egen hudton så kan man köra på shading och highlighting sedan! Nu ska jag äta något och sedan storhandla suck* vi hörs sedan!

True

Trött tjej

Det här är en bild från idag ca 07.30. Är helt förstörd på morgonen när jag går upp tidigt, spelar ingen roll om jag la mig tidigt kvällen innan. Har typ blivit överkörd av ett tåg här känns det som. Hoppas det försvinner med tiden!

Färgning

Kom precis hem från skolan. Idag har vi format bryn och även färgat dem plus ögonfransarna! Shit vad svårt det var att göra på någon annan. Brukar alltid göra på mig själv hemma och det är mycket enklare! Men det var kul :) Vi la även masker som ni kan se på bilden, såååå snygga bilder haha!

Shu

 
Barcelooona, saknar sommar!
 
 
Happy!
 
 
Sara så nykter å söt.
 
 
Hälsade på mina vänner i Madrid !

Ja då var det här man ska skriva en rubrik då....

 
Senaste utgången med brudarna, fix fix* hos sara som de gamla goda kvällarna!
 
 
 
 
Så sexigt med tatueringar vill ha liknande. Funderar på att gadda mig snart, vill göra en riktig thailändks tatuering!
 

International makeup center

Jo jag tänkte att jag skulle börja blogga nu när jag börjat min makeup kurs. Kan ju vara kul att gå tillbaka och se hur jag utvecklats med tiden. Jag går i makeup skolan måndag - fredag nu i 10 veckor framöver. Det ska bli så jäkla kul!
 
 
Fick en bra uppsättning med produkter från MUS ( Make up store) såklart! Bla Några av mina favoriter :D Har precis märkt mina produkter som ni kan se på bilden eftersom det oftast är kaos i studion så att man kan hålla lite koll på greeeejerna. 
 
 
(Före) Snygg tjej som ska skuggas haha!
 
 
Riktigt dålig bild på resultatet men det blev bra! Jag tror hon heter Linda som sminkade mig, glömde dock att ta bilder på min sminkning på henne!
Första momentet avklarat * ljuslära, färger, shading, highlighter 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0