Its black

Nu är det Saras tur!

Före och efter

Resume

Det blev utgång för min del igår igen! Denna gång med Dessi som nyss kommit hem från Norge :) Kvällen blev sen, hade kul och så klart mådde jag som förtjänat imorse igen! Fast helt klart bättre än igår.

Har träffat min brud idag och kollat på lägenhet samt varit på salongen och förlängt fransarna. Blev skit bra! Tjejen jag gjorde hos var duktig och noggrann:) Stackars Sara fick sitta och sällskapa mig ytterligare en gång. Men det blev middag efter det.

Väntar just nu på att min kära pojkväns vänner ska åka hem och vi åka och köpa mums till filmen ikväll.

Lägger upp bilder på fransarna lite senare.

God M!

Ligger i sängen med Sara. Mår inte så bra... Huvudet dunkar och käften e torr som söndags morgon;). Men nu ska vi trycka en pizza och sedan sätta oss i solen och kolla fotboll!

SOLIGA DAG

Hejsan svejsan. 
 
Sitter på balkongen och myser innan jag far till jobbet! Blir på sös idag, skönt att komma ifrån det vanliga.
Åh vad skönt väder det är ute, vill sitta här hela eftermiddagen :) Har dock blivit dyng förkyld under natten, vilket inte är så bra när man är i solen :/
 
Jobbar för Isadora imorgon på H&M igen, kom förbi gallerian om ni är morgonpigga och inbjudna till deras vipfrukost. Bra kläder framme och bra rea! Jag står då så klart för makeupen och utlottningen av en goodiebag från Isadora.
 
Hoppas ni får en fin dag
 

LOVE

24.04.13

Min mobil app (bloggappen) funkar inte för mig just nu. Så mina inlägg blir lite mer sällan men fler nu så länge! Ska kika på det där.
 
Sara gick precis hem, eller hon skulle på sin pole träning, kul va :) Själv ska jag gymma om ett tag, tänkte få med mig R också om det går. Är riktigt taggad nu ang gymmandet och så.
 
Ska inte ge upp innan jag ser ut så här!
 
 
En gammal bild på mig och Sara, från när vi började hänga. Har kännt varandra i ca 2 år nu, fast känns som mer.
 

M.M

happy

Hade en hel dag med bästa igår. Vi var hos frissan en sväng på morgonen och fixade till mitt hår hos duktiga Jessica. Blev riktigt bra, ser naturligt fint ut. Hade aldrig kunnat rädda det själv.
 
 
Sedan drog vi oss in till stan för lite shopping och middag. Köpte lite bra saker på Sephora som öppnat på biblioteksgatan. Bland annat en foundation från deras eget märke, blush från benefit (dallas) och en palett från urban decay (naked2) super bra ! Den borde alla ha hemma.
 
Vi avslutade kvällen på Medis kök och bar som sedan ledde till soap bar, bra jäkla dag =)
 
 
Fina Sara, eller "syrran" som alla säger....

SÖTNOSAR

Va och åt middag hos Robins pappa i lördags och träffade denna lilla sötnos! Det bjöds på grillad oxfile och potatisgratäng mmmm.

Dora dora

Fick hem några skuggor från IsaDora idag (eyephoria) om någon vet! Det tråkiga var att de 2 finaste skuggorna var helt mosade av posten säkerligen:(
Imorgon har jag en provsminkning för ett bröllop i sommar, ska bli riktigt kul! Tänkte testa de nya skuggorna då. Återkommer med bilder i morgon.

True :D

<3

Game tajm

https://cdn2.cdnme.se/3955719/7-3/pic_516a88ecddf2b3261249c1d3.jpg" class="image">

Gårdagens makeup

Game Of Thrones

Jag har kollat på 3 avsnitt nu tror jag, och ja man kan väl säga att jag är fast. Har så lätt att fastna för serier, men vissa tröttnar jag på efter ett tag, som tex one tree hill, prison break och lost, för mkt drama drama drama..
Saknar faktiskt the one and only gossip girl <3 Började titta på hart of dixie för ett litet tag sedan men det finns bara till avsnitt 17 på säsong 2, och sedan är det slut eller vadå? Precis när det började hända lite saker så finns det inga fler avsnitt... Dock väldigt seg i början tyckte jag!
 
Idag ska jag nog leka med Sara, får se vad vi hittar på för kul då. Robson spelar sin premiär match i Norrköping idag, heja heja!
 
Sara hjälpte mig att färga håret igår, det blev lite kallare brunt och mörkare i mina blonda längder, ville få bort min ombre lite! Ungefär såhär som på bilden nedan blev resultatet.
 

Right

:)

Seg dag idag! Snöade imorse när jag var på g till jobbet, nu har aprilvädret börjat.
Tänkte avsluta denna dag med något gott innan träningsveckan och nyttigheterna hehe..

Going to the movies

IsaDoras tip eyeliner är verkligen att rekommendera! Lätt att applicera och färgen blir kolsvart :)

H&M vip frukost

Kom precis hem från ett lyckat event på H&M! Demade som sagt för IsaDoras nya kollektion :)

https://cdn1.cdnme.se/3955719/7-3/pic_515e90a5e087c3163d4190c1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3955719/7-3/pic_515e90a5e087c3163d4190c1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3955719/7-3/pic_515e936c9606ee380779dcf4.jpg" class="image">

Art

Naglar gjorda av Sara idag!
Lacken är båda från IsaDora inför imorgon :)
Ögonen är sminkade med:
IsaDoras cream mousse eye shadow
Och deras tip eyeliner black.

IsaDora

Träffade min fina vän Bettina igår på en liten shopping runda och mys i solen. Hade planerat att inte göra av med massa pengar för en gångs skull, men så ville lillan åka till nacka forum och då var de kört.. Fick med mig hem de perfekta vita jeansen bland annat! Längar verkligen tills det blir lite varmare ute nu.
 
Efter träningen i morse så kom Sara och hämtade upp mig för att sedan äta sushi lunch i solen. Vi satt i minst 3 timmar tror jag och solade i hennes trädgård, blev helt bränd i ansiktet och på bröstet SKÖÖÖNT!
Försökte färga bort min fula röda långa utväxt jag har, det gick väl sådär..
Saris lagade tacos till oss innan vi drog på robsons match utomhus!! FY satan vad kallt det var, inte igen så här tidigt på säsongen.
 
 
Har organiserat nu och packat lite saker inför imorgon, ska nämligen jobba för IsaDora på H&M s vip frukost !
Det ska bli spännande :) Hoppas på lika bra väder i morgon.
Har test sminkat mig lite med en del av deras produkter, bland annat eyelinern och de krämina skuggorna, glans glans.
 

Actic

Har stått och tagit "före" bilder nu innan gymmet haha, tänkte ta om typ 3 mån igen och se om det är någon skillnad! Ska dra dit nu innan jobbet, go go

Min helg

Dålig uppdatering i helgen i know! Myste med min boy i fredags, gick ut med Sara, Linda och Andrea i lördags! Vi förade hemma hos Linda innan i Hornstull, bra kväll var det!
Jag har köpt ett gymkort i helgen också, det får vi inte glömma.. Åkte och köpte nya gymkläder först så att jag blev lite extra taggad, bland annat ett par super snygga träningsskor. BEACH 13' yessir

RSS 2.0