...

Gofika hos mammut

Jul. 31, 2013

Köpte bland annat ett par nya converse i stan igår. Dags att skita ner dom lite nu, hatar när dom är helt kritvita. Dom får inte va grå heller, det finns någon gyllene gräns där i mellan :)

Såg en riktig tönt- film för några dagar sedan (svensk då såklart) och blev kär i en skådis där, Martin heter han! Drömde om Martin inatt haha <3

https://cdn1.cdnme.se/3955719/7-3/pic_51f8f129e087c35710a70fb8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3955719/7-3/pic_51f8f129e087c35710a70fb8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3955719/7-3/pic_51f8f129e087c35710a70fb8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3955719/7-3/pic_51f8f129e087c35710a70fb8.jpg" class="image">

Grattis Eddie <3

Har precis lagat mat och myser i soffan framför en film nu :) Regnet öser ner ute, så jag orkade inte gå till affären och handla färg. Får lösa det imorgon istället:)
Min bror fyllde hela 16 år idag wohoo! Ska förbi han och mamma imorgon innan jobbet med en present :D
Nu blir det bara gos hemma, myskvällar är som bäst när regnet öser ner utanför.

Jul. 30, 2013

Ute på stan och glider med Sara idag! Ska hem strax och kanske färga håret, spännande va!
Toningen som mika slängde i mitt hår har redan tvättats ur...

Baby brown

Sminkade mig lite bronzigt idag!
Mineralpudret från make up store gobi är det perfekta pudret för nästan allt.
När det kommer till shading så använder jag mig för det mesta av en skugga "smog" som också kommer från MUS.

Highlight: pink frost
Shading: smog
Bas: gobi, bb-cream isadora (tan)
Ögon: smog, IsaDoras 4 set
Bryn: IsaDora light brown pencil

"Hon är ju världsspelare"

Kommer aldrig att tröttna, så klockrena

Jul. 28, 2013

Lagade middag hemma igår och satt länge och myste med vin på balkongen.
Sedan blev det som väntat utgång :)
Hittade massa bilder på min telefon med en blomma, vad va grejen kan man undra

Let's go

Jul. 27, 2013

Jag vill åka utomlands nu! Vill inte att sommaren ska ta slut men längtar ändå :)

Jul. 25, 2013

Bild från igår

Jorå satte

Mika fixade mitt hår igår, såg ut som en riktig wifey. Den gör sig orättvis på bild, men den var så fin i verkligheten!

Ligger och svettas ut giftet i kroppen på min balkong nu he he


Livet

Makeup by me

Precis varit hemma hos en kund och test sminkat till hennes bröllop i Augusti:) Jag blev jätte nöjd och framförallt så blev hon jätte nöjd också. Hon har riktigt fina drag den kvinnan!

Makeup work

Träffade Bettina idag på en gofika :)
Hon berättade bland annat att hon drar till Marbella snart, jag vill oxå..

Imorgon står klockan på 7, har ett smink jobb inför ett bröllop att utföra på förmiddagen. Sedan ska jag dra mig mot saltis (solsidan) och njuta av en fina dagen som är lovad imorgon !!

Jul. 23, 2013

It's a full moon here tonight, which makes me think of you. Because, I know that no matter what im doing or where i am, this moon will always be the same size as yours.

Biffen

Vet inte vart ifrån hon hittade utklädseln eller fick posen ifrån men rättschysstasss ;)
Vi dog lite imorse haha..

Can you feel it

Jag vill aldrig att denna sommar ska ta slut, det är i slutet på juli nu JULI! Augusti kommer snart och det brukar vara den sista varma månaden.
Hösten och vintern kan vara bra på sitt sätt, älskar att shoppa höstkläder när alla mysiga koftor och halsdukar kommer ut i affärerna. Skidor är något jag inte åkt på länge och som jag faktiskt får lite livsnjutning av :) Förutom att åka utomlands i höst för att förlänga sommaren lite så tänkte jag åka upp till Åre i vinter. Åre är ett av mina favorit ställen i Sverige, det är så vackert och behagligt där på något vis, trivs verkligen. Förstår pappa som flyttade upp dit förut.

Efter att jag vaknade till liv idag så har jag sprungit runt i lägenheten som en dåre och städat, tvättat, renbäddat och stått i duschen i ca 1h. Ligger nu och myser i soffan med game of thrones, allt känns så skönt:D

Fredagen i bilder

Jul. 21, 2013

Nu börjar man känna sig som människa igen! Ligger på balkongen och myser i solen, tänkte grilla snart till middag, magen kurrar.

Hittade en bild bur igår

<3

Helgen

Å herre gud! Efter en high kommer alltid en ångestladdad low, så mycket internt och roligheter har jag aldrig varit med om på typ 80h haha! Tackar mina fina vänner för denna toppen helg <3

Perfektion

Mätt som en plätt och läggdags, vi får väl se hur det går. Har matkoma satt det kan ju funka :D

Jul. 18, 2013

Har legat och stekt hela eftermiddagen på balkongen, laddar brännan inför beachen i morgon he he..
Nu står min käresta och lagar mat till mig, dör hungrighetsdöden. Det blir läggdags tidigt ikväll för att palla trycket.

Gossip

 
Hur konstigt det än låter så saknar jag gossip girl. Att få längta hem till ett nytt avsnitt haha (retard).
Är ju en serie fantast, har nog sett de flesta. Just nu är jag jäkligt irriterad över att jag måste vänta tills Vampire Diaries kommer ut igen i OKTOBER ;(
 
 
 

WHITE HOUSE DOWN

längtar tills den nya filmen white house down kommer ut, tror det blir i september. Men usch då är liksom sommaren slut. Har haft flera mardrömmar nu den senaste veckan om att sommaren är slut och att snön är på väg, så jävla deprimerande! Men jag får se fram emot de kommande resorna vi har framför oss.
Vädret framför oss i helgen skulle först bli regn men nu ser det ut som det blir soligt och 23 grader på semestern!
 
Min kropp är lite mör efter bowlingen igår, även fast vi inte spelade så länge. Känner mig lite svidig i halsen och näsan, vill verkligen inte bli sjuk nu ;(
 
 
 
 
 

Mörda

Happy B-day

Idag fyller min Sara år. Ska snart möta upp tjejerna för lite middag :)

Dagens dag

Har haft en riktig mys dag idag med fina vänner:) Först gick vi ner till stranden och köpte med oss sushi som vi smaskade på tills måsarna kom och vart väldigt intresserade av fisken... Äckel måsar alltså... Sen åkte vi hem till mikusfikus för lite fix av ögonfransar osv. Efter det mötte vi upp anna på mikas salong och färgade våra hår och hade oss. Denna trevliga dag avslutades med en taco middag hos mig och balkong häng. Bra jävla dag med andra ord!

Imorgon blir det jobb och sedan ska vi träffas och boka resan. Sara fyller hela 22 år imorgon också så vi får se vad vi ska hitta på för skoj sen! Jag är sugen på att grilla i alla fall och dricka lite vin kanske ;)

Nu ska vi natta oss :)

Före och efter

Det blev en något kallare och neutralare ton i håret

Salongen

Är på mikas salong och mixtrar lite med våra hår! Mitt hår blev otroligt bra, ska visa före och efter bild sen :)

Skebokvarnsvägen

Är och hälsar på denna sötnos samt gör lite fix ;)

Sometimes words are not enough

Äckliga måsjävlar

Kan svära hur mycket som helst åt dom nu tror jag, blev precis attackerad samt jagad av två äckelmåsar jag döööööör!!! Svullen i ögonen ska jag försöka tänka på annat nuuuu

Butterflies

Livet på en pinne

Jul. 13, 2013

Kvällen igår med tjejerna var helt tokig. Har gått runt och skrattat hela dagen åt saker vi gjort och sagt! Ibland kan man verkligen få till det haha.
Trött tjej idag men det de tar sig. Bläddrade igenom min telefon nyss och hittade inte en enda bra bild att bjuda på, endast en toalett bild från Wall som ser lite sådär ut :)

:D

Riktigt bra kväll:) Tråkigt att man var så blyg att man inte vågade ta en bild med Zlatan <3, trött som en gris ska man försöka sova nu ett par timmar innan det blir uppgång !

The love of my life

There's something I need to tell you

Vilken underbar morgon vi hade! Av någon anledning så fick jag och Sara den briljanta idén att åka och natt/morgon bada. Där dök vi och simmade som små nudist barn. Jag hoppas inte att det var någon som var ute med hunden eller något just den tiden, för vi var inne i vårt helt och hållet. Efter det åkte vi hem och tog världens skönaste dusch och kröp ner i sängen för att få några timmars sömn innan det var dags att gå upp.
Eftersom det fina vädret idag så spenderade vi det ute i solen ;)

05:00

I need to be free with you tonight

De e de

Jul. 10, 2013

Bläddrade bland bilderna från poolfesten i lördags och hittade några fler på mig och pullan ;) Man säckar ihop så fort när det blir dåligt väder 1 dag, i alla fall jag! Ikväll väntas det nya roligheter :D

BITCH

Vilken underbar dag!

Vädret är helt fantastiskt idag, har för en liten stund sedan ätit en mysfrulle på balkongen :) har lite saker att göra nu så det får skrivas bättre sedan <3

Hello, my name is fabulous

Trevliga sommarkvällar

That's whyyy

Dinner time

Dagsfest

Can't hold Us

Shopping

Var på ikea idag med mamsen efter jobbet och köpte lite bra att ha saker! Fick också en fin dammsugare av mami i inflyttningspresent :)

Jul. 04, 2013

Igår var det livat. Sov förfärligt länge idag då :/ nu är jag på väg till jobbet, inte sådär jätte taggad...
Sitter för tillfället och kokar för att ett gäng pensionärer med rullstolar å hela skiten skulle på min buss vilket ledde till att bussen inte hann fram i tid och jag missade mitt tåg... Åk färdtjänst för i helvete

Men men i helgen tänkte jag och Sara kanske "ta livet av oss" haha återkommer med vad vi ska göra (om vi vågar)

Can't tell you what it really is, only what it feels like

Too much

3 juli är ett datum som alltid kommer att vara speciellt för mig. Inget bra kan hända denna dag.
Idag är det precis ett år sedan min pappa lämnade oss. Precis ett år sedan kroppen inte orkade längre efter 2 års cancersjukdom.
Idag går alla tankar till dig, puss <3

It feels like the first time

Min älskade vän Bettina kom förbi idag med en eller faktiskt 3 små inflyttnings presenter:) bland annat 4 söta små glas som man alltid har användning för.

Solsidan

Efter en god middag sitter jag nu i soffan framför solsidan s1! Vi tänkte köra ett solsidan race innan säsong 4 kommer ut i höst :)
Det var ett tag sedan jag såg de nu så det blir extra mycket skratt <3

Jul. 01, 2013

“Only once in your life, I truly believe, you find someone who can completely turn your world around. You tell them things that you’ve never shared with another soul and they absorb everything you say and actually want to hear more. You share hopes for the future, dreams that will never come true, goals that were never achieved and the many disappointments life has thrown at you. When something wonderful happens, you can’t wait to tell them about it, knowing they will share in your excitement. They are not embarrassed to cry with you when you are hurting or laugh with you when you make a fool of yourself. Never do they hurt your feelings or make you feel like you are not good enough, but rather they build you up and show you the things about yourself that make you special and even beautiful. There is never any pressure, jealousy or competition but only a quiet calmness when they are around. You can be yourself and not worry about what they will think of you because they love you for who you are. The things that seem insignificant to most people such as a note, song or walk become invaluable treasures kept safe in your heart to cherish forever. Memories of your childhood come back and are so clear and vivid it’s like being young again. Colours seem brighter and more brilliant. Laughter seems part of daily life where before it was infrequent or didn’t exist at all. A phone call or two during the day helps to get you through a long day’s work and always brings a smile to your face. In their presence, there’s no need for continuous conversation, but you find you’re quite content in just having them nearby. Things that never interested you before become fascinating because you know they are important to this person who is so special to you. You think of this person on every occasion and in everything you do. Simple things bring them to mind like a pale blue sky, gentle wind or even a storm cloud on the horizon. You open your heart knowing that there’s a chance it may be broken one day and in opening your heart, you experience a love and joy that you never dreamed possible. You find that being vulnerable is the only way to allow your heart to feel true pleasure that’s so real it scares you. You find strength in knowing you have a true friend and possibly a soul mate who will remain loyal to the end. Life seems completely different, exciting and worthwhile. Your only hope and security is in knowing that they are a part of your life.”
― Bob Marley

RSS 2.0