Fredag

Har tränat stenhårt idag! Missade ben-passet i onsdags så det blev både ben och armar tills jag spydde. Imorgon blir det garanterat mage;)
Mitt fredagsmys blev taco kväll med cheescake till efterrätt. Är det fettisdagen så är det <3



Sant



Tips eller

Proteingröt med vaniljpulver måste varit det äckligaste jag ätit någonsin. 

Renovering

Har flängt runt med mamsen hela dagen idag på olika kakel affärer. Hon ska nämligen renovera badrummet hemma och behövde lite tips och råd:)
Det var kul, hittade så mycket fint så att jag också blev sugen!

Köttade ben/rumpa med Desiree på gymmet lite senare. Ligger helt död i min säng nu och ska sova. Jobb imorgon och lite annat, puss och godnatt <3





Gaaaeeeennggg baaaannnggneeng

Satt och pratade med Gabriella som precis kommit till Thailand idag och blev riktigt sugen på thai mat haha otippat.
Så efter träning och leverans av min tvättmaskin (äntligen) lagade jag en jätte god kyckling wok med vitlök och ostronsås :) Tips!



<3

Efter jobbet idag kom dessi och hämtade upp mig för en eftermiddag i stan. Det shoppades på gg och träningsspecialisten inför bitigare tider. Funderar på om jag ska köpa ett bcaa pulver också. Undrar HUR mycket det påverkar min kropp egentligen.
Sen åt vi god sushi på nonni och tränade. Sitter i soffan nu helt slut med en choko shake och mina mysiga tofflor :D



Lördag

Det blev en liten utgång igår trots allt.
Vi var på stures och dansade, sedan fortsatte festen upp till amba. Det fick vara nog efter det, Mika var gone och jag var hungrig! Sara som var nykter och hade bilen körde sedan hem mig, guld värt!

Förade hemma hos moi

Katternas ögon lyser i mörkret

Fyllebild kl 04:30

Hmm

Resultat innan och efter med revlon hårinpackningen var ju sådär. Inte så stor skillnad som ni kan se haha men ska låta de sitta i lite längre nästa gång och se om det kanske blir en liiiiten nyans skillnad ;)



Revlon

Sista styrkepasset för denna vecka avklarat :) I morgon blir det kondition och på måndag tänkte jag kötta på Functional toning passet.
Glömde min sport-bh i centrum, köpte hårfärg och en inpackning från revlon istället som ska göra mitt hår mer kallt och beige. Vi får väl se ska fixa lite med de nu:)



Natti

Nu säger jag godnatt till folket. Har haft en mysig film och mat kväll efter träningen idag. Ska upp ganska tidigt imorgon och träna så jag måste vara utvilad! Jag och Robin ska åka förbi mamma imorgon och titta på hennes badrum som ska renoveras, och jag ska få en sån där peeling-maskin för ansiktet så att alla pormaskarna försvinner. Är sjukt taggad på den :)



Träning

Var på Budo & Fitness idag och köpte nytt protein och en smart shake:)
Vanilj denna gång, mums! Man tröttnar dock rätt fort på den smaken man har eftersom man dricker det varje dag minst en gång.
Köpte lite nya träningskläder på stadium, måste tillbaka imorgon och köpa en sport topp som var skit snygg! Satt som en smäck. Var dock jäkligt dyr, minns inte var de va för märke men har bestämt mig för att slå till ändå! Viktigt att den är skön, har så många som är skit! Ska visa imorgon :)





Mums

Mitt Irish cream kaffe hemma är nästan slut, så jag svängde förbi Kahls på väg hem från jobbet och köpte mig kaffe bönor med lite smak av choklad. Fy fan vad gott det var! Rekommenderar verkligen till kaffedrickare ;)
När den tar slut så blir det nog vanilj jag ska testa. Har väl blivit lite utav en kaffe njutare (kärring). 



Sometimes it seems that The going is just too rough, And things go wrong No matter what I do

Ligger i sängen nu och ska sova strax. Har kikat igenom lite mode bloggar och fått riktigt mycket inspo. Finns så mycket fina saker jag vill ha just nu! Helst av allt vill jag att det ska bli varmare så att man kan ha mindre kläder på sig och öppna skor i alla dess olika modeller! Saknar min skinnjacka redan också.. 
 
Hittade en ganska tuff jacka på en hemsida på nätet, en blå/svart sån här. Funderar lite på den faktiskt!
 
 
 
Imorgon ska jag jobba kväll igen, boooring. Det betyder tråk-blogg-dag ;/
Har fastnat helt vid den nördigaste serien evvvah andra avenyn med bland annat alicia wikander i huvudrollen.
En riktig svensk b serie som tex "fjorton suger" "hipp hipp hora" fast serie. Men jag har en tendens att fastna för typ vad som helst när de gäller serier. Men fortfarande är min favvo GG med queen B <3 love it
 
 
 
 
 

Guld

Morgon mys i soffan med en irish cream och andra avenyn. Haha alltså vilken jäkla serie!



.

Hinner man inte till gymmet så får man ta saken i egna händer hemma haha


Det här med rubriker

Har jobbat hela helgen så har inte haft nån inspo alls. Var dock ute en liten sväng i lördags men inget märkvärdigt. Hängde på stures en stund, sen upp till ambas rökruta där mina vänner fick för sig att gå till spy, där en jätte låååång kö av kyla väntade. Till slut gav jag och min sötis upp och tog en taxi hem istället.
Drack inte alls mycket och det var så jäkla skönt att inte vara bakis på jobbet dagen efter. 
Är ledig idag så får se vad jag ska hitt på :-) har lite olika planer! Puss



Kärlek till mat

Fick lite ont i ryggen idag när jag körde mage/rygg på gymmet så fick stretcha ut ordentligt haha! Åkte sedan hem och gjorde världens godaste fetto burgare med max sååås <3





Ledig dag

Har slappat framför millenium serien idag. Längesedan jag såg de nu, sk män som hatar kvinnor.
Ska dra och gymma snart, och sen laga mumsig middag. 



Tvättis

Sitter i tvättstugan och väntar på att min tvätt ska bli torr någon gång! Min tvättmaskin som skulle kommit hem till mig idag är ytterligare försenad till den 22a :-/. Får väl den lagom till min födelsedag!
Ikväll står ben/rumpa på gym-schemat vilket jag tycker är det jobbigaste. Stora muskelgrupper pumpar skiten ur en verkligen. Igår körde jag armar/axlar med 5kg tyngre än vad jag brukar, och är helt förstörd idag. Skönt ändå när man känner att det verkligen tar!
Ska baka nya protein bars ikväll. Bakade för goda sist så de tog slut på ett kick! Ska addera lite mer nyttigheter och ta bort typ jordnötssmöret. 



8 Jan

Fick hem ett efterlängtat paket igår från Chloe som innehöll en parfym (seeBy) och en body lotion. Mamma hade fått den parfymen av hennes kille i present någon gång och jag blev förälskad när jag lukta på den i julas. 50% på kicks så passs på!
Jag vill även tipsa om en daily scrub från Neutrogena som jag tycker doftar amazing och är jätte skön på huden. Den innehåller små små mikrokorn som knapt känns när man masserar in produkten. Får en jätte len och fräsch känsla efter!





Gym

Är på väg till gymmet igen, känns fan som jag bor där. Lår och rumpa står på schemat idag. Sen blir det nog söndagsmys hemma i soffan kan kag tänka mig, börjar jobbet kl 7 imorgon:(



Mys kväll

Det blev lugnt ikväll precis som uträknat! Har precis ätit på Jimmys steakhouse vid marinan i hammarbysjöstad. De har verkligen så himla god mat där vad man än tar.
Jag åt ett spett med oxfile och jätte-räkor och Robin en skaldjursgryta med vitt vin som var helt amaaazing!





Nu ska vi åka och se hunger games 2 i sickla :)

All black

Är på väg till gymmet nu! Vaknade sent idag eftersom jag satt uppe här med Sara till halv 4 inatt. Det var längesedan jag var uppe så länge utan utgång då alltså.
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, har inte bestämt mig ännu. Men jag tror att det blir lugnt :)




Laddade ner appen 365 igår haha det syns inte alls;)

Boom






Hade en väldigt rolig nyårsafton :) Mycket skratt och kanske liite för mycket alkohol!

RSS 2.0