Vapiano

Sitter på vapiano med Gabriella och lunchar:) Har gått en runda på stan och shoppat lite efter skolan idag, bland annat världens mysigaste kofta från gina ME LIIIKE! Ikväll blir det jobb på spybar med några från imc gänget, det ska bli skit kul.
Idag på skolan körde vi en makeup som skulle passa en plåtning för bla tidningen ELLE.

Vi hörs sedan, puss :D!

Hello :)

Dålig uppdatering pga DÅLIGT internet! Min mobil/Data har hakat sig de sista dagarna och då tappar jag bara lusten. Imorgon är det jobb på spybar med ett gäng tjejer från min grupp (imc). Vi ska sminka och ta hand om några kvinnor på nattklubben innan männer får bli insläppta ;) ni ska få se ett gäng bilder från veckan iallafall.
 
 
Martin i måndags, jag skulle göra han G haha
 
Min makeup på Johanna i tisdags, glitter & glamour! Inspirerad av swanqueen :D
 
Bio och middag med hjärtat igår! Vi såg nya bond, sevärd!
 
My heroin chick today!
 
White trash! söööta eller nått
 
 

IsaDora tropical pink 162

Love this lipstick from Isadora

ATTITUDE STOCKHOLM KISTAMÄSSAN

Ojojoj vilken helg! fast det känns inte som jag haft någon helg, utan att veckan bara fortsatte! imorgon är det iallafall måndag och dags för skola igen.
Denna helg med IsaDora teamet har varit helt fantastisk! Jag har lärt mig så mycket, och det har varit otroligt kul att prova jobba i verkligheten på stora evenemang som detta. penseln har varit i full gång hela dagarna, har lite träningsvärk i rygg och armar haha;)
Modellerna vi sminkade var också otroligt hjälpsamma och tacksamma (de flesta), och vad snygga de var! Herre gud, porslinshud efter porslinshud satte sig i stolen. Visningarna fick vi så klart se på också. Det var en sån härlig känsla när man såg sin/sina modeller gå up på catwalken, man blev stolt när man såg resultatet där.
 
Imorgon måndag är det killar som står på schemat! Har sminkat killar hela helgen men varför inte fortsätta.
Väntar på att Robin ska komma hem nu så vi kan åka och handla mat är jätte hungrig! Hörs imorgon Puss
 
Arbets Hörnan
 
Chantal Thomass visning
 
Chantal Thomass inspiration
 
C.T
 
Modellerna
 
IsaDora teamet från IMC
 
El gato på lördagen med älskling GOTT
 
Min vapendragare Linda
 
Söta Bea
 
Visningen på lördagen
 
Trött tjej på g till sängen
 
 
 
 
 
 

IsaDora

Idag har vi haft lektion med Stefan från IsaDora. Vi fick info om produkter vi ska använda oss utav på mässan i helgen eftersom vi inte är vana att arbeta med IsaDora. Imorgon gör vi sminkningar på bland annat Lars Wallin och Ida Sjöstedts modeller, är lite nervös faktiskt;)
Jag gillar inte IsaDoras smink egentligen sedan innan, men jag kanske ändrar uppfattning efter denna helg vem vet! Är ganska så fäst vid make up store, tycker de är toppen på alla sätt.
Ligger i sängen nu och ska sova är sjukt trött efter denna dag i skolan, 8-18 inte okej. Vi har laddar ner falk filmerna från början så tänkte somna till en nu, pusss å godnatt

Trolleri

Idag har vi jobbat med att täcka " ta bort" tatueringar. Jobbade med Johanna idag och försökte ta bort Adam! Blev sjukt sugen på att göra en ny tattoo efter dagens lektion.. Ska vila ögonen lite nu :)

She ain't you

God natt gott folk <3

Chris Brown

Min vän Sara messade mig 3h innan konserten och frågade om jag ville haka så why not! Sjukt kort konsert, max 1h höll han på, riktigt bra men för kort! Nu är jag på väg hem till sängen, skola imorgon :D! Puss

Dagens

Sminkade 60-talet på Bea idag :)

Fat

Den här kvällen slutade med att jag umgicks lite med soffan, pizzan och colan:) men dom har gått nu för sängen väntar! Har planerat att sova sjukt många timmar inatt för att orka med jobb imorgon och skola hela nästa vecka! Om vi inte hörs senare så gör vi det imorgon :D

Godmörro

Har jobbat sedan 7 imorse jeeesus vad trött jag är nu, idag känner jag att ja lever! Tänkte hoppa in i grillen (solariet) när jag slutar vid 16, och sedan bara hem och mysa:) Tittade på filmen TED igår, söt film! Får se vad det blir för någon ikväll. Vi hörs sedan :)

50

The 50's med Johanna!

15.11.12

Min 40-tals sminkning på Madde idag. Jag gillade överlag 40-talet med stilrena färger och INTE rundade ögon ;)
Sitter för tillfället hemma i soffan och äter mina specialmackor och väntar på att Sara ska sluta skolan! Hörs senare

:)

Filmen var kanon bra! Man märkte att det var den sista filmen. Älskar alla twilight filmer iofs och blir alltid på bra humör efter. Min pojkvän springer runt här i lägenheten och tror att han är en varulv för tillfället, det smittar av sig haha! Har satt på myströjan nu och ska sova om en stund. Imorgon kör vi the 40's. PUSS

Twilight

Skit taggad tjej haha

The 30's

Idag har vi kört 30-tal! "Vaxat" för ögonbrynen och målat egna skit snygga;) inspirerade av bla Greta Garbo. Den första bilden (om de kommer i ordning) är min lärares makeup, de andra min på Linda.

Dålig uppdatering!

Idag sminkade vi på tid, vilket innebar att bilder och sånt hoppades över;) har haft en riktigt skön dag idag, käkade thaimat med Johanna efter skolan och mys med pojkvännen hemma sedan! Skriver imorgon och lägger upp bilder då. 30-talet står på tur :) puss

12.11.12

Sitter på jobbet och inväntar att få gå hem! Är ledig tis, ons, tor denna vecka (förutom skolan) och det ska bli så jäkla skönt.
Thailand närmar sig, tiden går så fort nu tycker jag när jag har saker att göra hela tiden. 25 dec flyger jag och älskling till thai i 2 veckor, längtar så mycket! Behöver verkligen komma bort och få lite vitaminer;)

Vi hörs imorgon gott folk! <3

Färger/ svartvitt

Dagen efter

Alltid jobbigt att blogga när man är bakis, trött och vill bara sova. Jag har inte heller gjort så mycket idag förutom att sova och kollat på sons of anarchy och käkat en riktig håll käften tacos ;) sitter i soffan just nu, har laddat upp med bj och cola, inväntar sooooolsidan<3

Hemgång

Är på väg hem nu, haft en riktigt bra kväll! Precis ätit en gyrospizza så är spymätt och trött haha standard! Tror det är bäst att jag skriver imorgon istället. Ska sova ut stenhårt iallafall. Sedan väntar en vecka med skola! Pusss

S

Saris på woken

Utgång

Måste säga att matrix krämen var ett mirakel för mitt hår, den borde ni testa!
Är på väg ut nu med Sara, sitter på tåget på g till stan. Bjuder på lite bättre bilder sedan!

MATRIX

Köpte en tub från Matrix idag som vårdar/ skyddar håret från värme och samtidigt gör det mjukt och lent! Låter ju fantastiskt, men vi får väl se! Ska testa den idag efter jag duschat, hörs sen <3

God morgon

Vaknade tidigt imorse, försökte att sova längre men det gick inte. Min kropp är van att gå upp halv 7 varje morgon så det sög ju. Idag har jag varit med mami i nacka forum och shoppat lite;) hittade lite smått och gott. Om en stund kommer Sara hit. Vi ska väl äta middag och ha det lite trevligt här innan vi (troligtvis) ska ut.Hoppas vi får lika kul som på bilden nedan! Nu ska jag äta ett par varma mackor och kolla på den sista Johan Falk filmen, dom är grymma!

X-factor

Det blev inget vin ikväll, är jätte seg så det blir imorgon istället! Sitter framför x-factor nu och ska trycka en pizza ;) Saris kommer hit igen, å vi ska ha myskväll!

Extreme makeover

Färgade hår, klippte och sminkade Bettina idag, riktigt kul! Snäll tjej som ställer upp haha. Min vän Sara kom också förbi och fick lite sotade ögon. Övade tills imorgon, så vi vet hur det ska vara då. Sthlm Attitude börjar närma sig med stormsteg och jag är redan nervös..
Ska möta upp min kompanjon Johanna från IMC snart och ta några glas, det blir trevligt! Tjaaao

Dagens hår

09.11.12

Trött tjej på g till IMC nu. Skönt att det inte var så jäkla fullt på tåget idag så lilla jag fick sitta :) idag ska jag träffa Bettina och färga hennes hår sen kanske Sara, kul dag freeeeedag å jag e ledig i helgen :D

Fikar med bästa

20-talet "The flappers"

Idag har vi jobbat på en typisk 20-tals makeup. Runda ögon, typ pomperipossa rouge och blek hy så jävla snöggt;) inspirerade av Helena Rubinstein, Elisabeth Arden och Max Faktor. Slänger in 2 bilder från idag också (inte dom bästa). Ska träffa min fina vän Bettina om en liten stund, vi hörs senare!

Mys

Är på väg hem från jobbet nu. Fan vad trött jag är alltså. Men det är bara att gilla läget :) ska tvätta lite penslar och så hemma och sedan krypa ner i sängen och kolla på en film. Our idiot brother tror jag det blir ikväll, hört att den ska va rolig! Puss och godnatt då

Fest/kvälls makeup

Sminkade Johanna idag till "fest". Använde mig utav mörka bruna skuggor , vita skuggor och mycket svart kajal som sedan suddas ;D! Stockholm Attitude börjar närma sig med stormsteg och är redan nervös.. Öva öva öva! Slänger in några bilder på min sminkning på Johanna idag, plus min goda köttfärssås som jag nyss slängde ihop, den blev jätte smarrig! Ska till jobbet strax vi hörs lite senare puss

SL

Vad trött man blir när man typ enda gången är lite taggad på att jobba och så kommer man inte dit pga stopp i pendeltågstrafiken! Tänkte kanske träffa en vän istället, och öva lite på frisyrer. Vi gick igenom "hår" idag och lärde oss exempel på olika frisyrer till plåtningar/ bröllop. Som makeup artist idag måste man kunna fixa "modellens" hår. De bokar oftast bara in en och samma person till ett jobb så det är en stor fördel. Imorgon börjar vi med fest/kvälls makeup vilket jag ser fram emot :)

Vapiano

Kom precis hem ifrån en mysig middag med min vän Gabriella. Vi käkade någon "kvällens pasta" på Vapiano som var så sjukt god! Är spy mätt nu hehe.. Ska packa lite saker inför imorgon då HÅR står på schemat, sedan duscha och lägga mig i sängen. Vi hörs senare eller imorgon!

05.11.12

Idag har vi jobbat på en vardaglig makeup! Inte för mycket, det ska knappt synas men vara snyggt! Man får dölja det värsta och sedan jobba med en duo foundation eller liquid/matt vattenbaserat. Sedan ljusa matta skuggor utan glitter och glans, och ett snyggt rouge. Det viktigaste är grunden! Att färgen i ansiktet smälter in med hals och bröst :)

04.11.12

Heeeeeiii heeeeeiii bloggään!

Idag har jag jobbat 7-16. Kom hem och blev överraskad av att Robin storstädat/rensat hela lägenheten! Min första tanke var oooookej vad fan har du gjort nu:s? För detta hör verkligen inte till vanligheterna. Men han var visst bara söt:)
Vi köpte Farsta strands mackor till middag och för er som inte provat dem borde verkligen göra det! Imorgon är det skola yeeeey! Ska titta på lite tv nu det är ju faktiskt super-tv-söndag med solsidan och annat kul. Vi hörs imorgon<3

Ljusen är tända för dom som har lämnat

...

Dålig uppdatering idag! Kan bero på att jag inte gjort så mycket förutom att jobba. Sitter på tåget hem nu, längtar tills jag får krypa ner i sängen och mysa:)

Ensam tid

Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan. Shit vad kämpigt det är att gå i "skolan" samtidigt som jag jobbar. Man uppskattar verkligen de lediga dagarna nu. Imorgon har jag lite sovmorgon å de tackar vi gudarna för! Ska mysa hemma ensam ikväll eftersom att pojkvännen ska ut och fiesta. Tänkte lägga mig i sängen och kolla på x-factor som jag missade ikväll ;(.. PUSSS

Its all about the eyes

Happy

Känner mig ovanligt glad :D Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag tror att det handlar om min fantastiska makeup kurs jag börjat som gör mig glad varje dag plus att det inte är så långt kvar tills jag åker till Thailand! Trivs med min vardag, känner inte längre den här känslan " nej måndag" och det är en underbar känsla! Ska sova strax, uppdaterar med bättre bilder imorgon :)

laaaazy

Ligger hemma och latar mig lite just nu, känner att jag är värd det. Har övat sotningar av olika skuggor så det börjar ge med sig lite! Ska strax laga lite mat till mig och prinsen som kommer hem snart. Har tvättat penslarna och fixat lite inför imorgon så sen tänkte jag kolla på några avsnitt av världens bästa serie Revenge <3

Hard

Att sota ett öga riktigt snyggt är sjukt svårt! Det är lätt att det blir "fläckigt" kletigt eller för lite skugga längs globen. Vi har precis börjat på området ÖGON som är otroligt kul men svårt. Det som gäller är att öva öva öva tills det sitter. Det är snyggt att sota med färger också tex lila/blå eller varför inte grönt. Det mesta är snyggt om man gör det på rätt sätt. Det är inte färgen utan formen;)

Sotade ögon

RSS 2.0