28.03.13

PÅSK

Att det redan är påsk är helt sjukt, tiden går så fort! Vaknade till detta i morse <3

SUNNY DAY.

Ytterligare en solig dag, vad händer! Hoppas sommaren blir lika fin <3
Vaknade vid 11, sov riktigt bra i natt. Ska pallra mig till jobbet snart, 3 dagar kvar sen ledig helg!
 
 
Har sminkat mig väldigt simpelt idag. Jag har använt mig utav
*sheercover duo concealer
*sheercover mineral foundation
*clinique stay-matt powder 04 på kinderna
* MUS deadly på brynen
 

Hårfärg

Gillade verkligen min hårfärg här! Fattar inte varför jag förstörde den.. Blir alltid så när man har tråkigt, tycker om min färg som jag har nu också, eller den är OK. Ska försöka att låta bli den till sommaren. Kanske ska lägga i lite slingor då, vore snyggt :)

NIKON

Var ju som sagt och köpte mig en bättre kamera idag, ska bli kul att börja fota lite bättre =)
Tänkte kanske åka bort i helgen, lite sugen på Amsterdam eller Paris. Vi får se vart de bär av! Har inte hittat några bra flygbiljetter :S.  Ett annat alternativ är att åka upp till romme och åka skidor, hur kuuuul? Var ett tag sedan nu, måste sätta R på plats..

Den perfekta eyelinern!

Jag tänkte visa er hur jag lägger min eyeliner sedan när jag fixat min kamera. Kan vara svårt att få till det perfekta slutet och själva vinkeln om ni förstår vad jag menar! Det viktigaste man kan tänka på är att slutet på din eyeliner ska gå i samma vinkel som underfransarnas rad. Sen kan man göra den hur utdragen och lång man vill men om den inte går i vinkeln så ser det bara konstigt ut.

Barapapapa im lovin it

Vad passar bättre än att köpa ett nytt våffeljärn på våffeldagen.. Det var ett dubbeltjärn, grymt bra! Har velat göra det länge, men det har lixom aldrig blivit av eftersom jag inte haft något järn!
Vaknade för en liten stund sedan, ska göra mig i ordning om en stund och dra och köpa en systemkamera faktiskt, bra va!


Dinner

Åt på en mysig restaurang i gamla stan ikväll, Siam hette den! Thailändskt och riktigt gott ;)
Skit brää bilder på mitt hår och make!

Härligt

Har haft en riktigt bra dag idag! Satt i solen på förmiddagen, jag undrar om den tar något nu?
Mötte upp min fina vän Bettina för en fika och shopping på stan sedan! Det resulterade med en räksallad på woken istället (inte helt oväntat), ett par nya levis shorts till sommaren och lite annat smått och gott från zara och åhlens! Håller just nu på att ta hand om mig själv lite, titta vad fiiiin jag är :)

Jag måste börja lägga upp bilder och produkter jag testar till makeup, Sara påminde mig idag om en bättre kamera, det är ju nämligen där skon klämmer... Det blir skit dåligt när jag tar mina iphone bilder, och då skiter jag i att skriva ett inlägg eller lägga upp bilder..

Angelina

Haft en ledig morgon och i brist på annat har jag försökt att sminka mig till Angelina Jolie, skit kul faktiskt!

Sushi

Åt Sushi middag med sötnos ikväll! Vi testade en ny i stan, riktigt gott.. Dricker vatten som en häst nu.. Inatt åker R till sälen, kommer sakna honom :/ Men jag hoppas på en bra ledig helg med girlsen istället :)

Världens bästa

Måndag

Har haft en riktigt skön dag idag! Sov lite för länge imorse, åkte med robin på lite ärenden och sedan myskväll med bästa! Tonade topparna för en liten stund sedan, tror det blev bra! Visar en bild imorgon PUSS

Den bästa salladen i stan

Söndag

Jobbade 7-13 idag, just nu ligger jag nerbäddad i sängen med en film. Tänkte vila lite, powernap på eftermiddagen is the best! Tänkte färga håret lite senare och kanske möta upp Sara för lite middag :)

Mellloo

Sitter som en riktig Svensson och tittar på melodifestivalen ikväll med min man! Lagat brak middag med massa gott:) myser i min nya kofta från zara, riktigt kap, endast 79:50 :D

Shopping

Varför känns det alltid som om garderoben bara är full med en massa skit fast man inte för så länge sedan handlat kläder? Tröttnar nog ganska fort ! Fick ett mobilskal/plånbok av robins syster som tack för att jag sminkade henne förut, riktigt fint från michael kors :) var och shoppade idag med robin, hittade massa kul faktiskt, bland annat en ny skinn jacka.

Helgen

Lite bilder från min helg! I fredags var jag och Sara på middag på stures och sedan blev det såklart utgång efter :) mötte upp Robins syster Therese som jag tidigare under kvällen sminkat inför hennes födelsedags fest !
I lördags blev det utgång nr 2, så jag var riktigt sliten i söndags under Saras och min sushi middag :) vi får inte glömma att vi dansade poledans i lördags också haha!

RSS 2.0